Recep HOŞCAN - Okul Müdürü

İlkokulu Mengen- Gökçesu Kayabaşı köyünde okuduktan sonra orta ve lise tahsilini İzmir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Sonrasında İzmir 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1982 yılında bitirerek mezun oldu.

İlk öğretmenliğe 26 Eylül 1982 yılında Sivas İmam Hatip Lisesinde başladı. Daha sonra sırayla Sakarya-Akyazı İmam Hatip Lisesinde ve sonrasında da Bolu İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri öğretmenliği, Müdür yardımcılığı ve Müdür Baş yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2015 Ocak ayında Müdür Baş yardımcılığı görevinden ayrılarak kısa bir süre Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 16 Temmuz 2015 tarihinde Bolu İmam Hatip Ortaokulunda Kurucu Müdür olarak göreve başladı. 3 yıl Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olmasıyla 18.08.2018 tarihinde okulumuza Müdür olarak atanmıştır.