Mrt

Okulumuz Akademisyen Buluşmaları Projesi kapsamında Tarih Zümresinin Mart ayı misafiri Abant İzzet Baysal  Üniversitesi Tarih  Bölümü Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Tarihi alanında Öğr.Gör. Dr. Emine AŞÇI'ydı.

AŞÇI 18 Mart Çanakkale Zaferleri konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çok istifade ettikleri bu konferans  için sayın Emine AŞÇI  hocamıza  teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenmiş olan sözlük tasarlama yarışmasında  öğrencimiz Sıla Çal "Geleneksel Kıyafetler Sözlüğü" başlığıyla bir sözlük hazırlamış ve   liseler arasında Bolu birincisi olmuştur. Resimlendirme de yardım eden arkadaşı Havvanur Mata'yı ve Sıla Çal'ı okulumuz hediye ile ödüllendirmiştir.

Mrt

Okulumuzun 11.sınıf öğrencileriyle 22 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda iftarımızı gerçekleştirdik.Davetimize katılan şube müdürlerimize,öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.Allah hayır sahiplerinin hayırlarını kabul eylesin.

Mrt

Okulumuzun 10.sınıf öğrencileriyle 21 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda iftarımızı gerçekleştirdik.Davetimize katılan şube müdürlerimize,öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.Allah hayır sahiplerinin hayırlarını kabul eylesin.

Mrt

OKulumuz öğrencileri arasında hadis yarışması yapıldı.Katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun açık lise ve 9.sınıf öğrencileriyle 20 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda iftarımızı gerçekleştirdik.Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ,şube müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ,velilerimiz iftarımıza katıldı. Allah hayır sahiplerinin hayırlarını kabul eylesin.

Mrt

Okulumuzun 12.sınıf öğrencileriyle,öğretmenlerimizle ve misafirlerimizle 19 Mart 2024 tarihinde okulumuzda iftar yaptık. Oruçlarımızın ve dualarımızın kabul olmasını dileriz.Allah kabul etsin.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'ni okulumuz öğrencilerinin sunumuyla kutladık.Emeği geçen öğretmenimiz Semra TOPÇU'ya ve öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle Abant İzzet Baysal Üniversitesinde ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı ile Gençlik Buluşmasında buluştuk.Keyifle dinledik.

Mrt

Okulumuzun 10-C sınıfı öğrencileriyle Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Feride KUŞDERCİ önderliğinde BİLSEM'de gerçekleşen Teknoloji Haftası etkinliğine katıldık."Yapay Zeka ve Teknoloji" konulu seminer için Doç Dr. Murat BEKEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı, okulumuz konferans salonunda Tarih zümre öğretmenleri Kamil PİŞMİŞ ve Ufuk ÇİFTCİ danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirildi. Programda öğrencilerimizin okuduğu şiirler, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal marşı konulu video gösterileri de yer aldı.

Ayrıca program dışında okulumuz panosunda 12 Mart istiklal marşının kabulü ile alakalı pano öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

Programın hazırlanmasında ve pano çalışmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun 10.sınıf öğrencilerine yönelik Matematik bilgi yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı.Kazanan 10-A şubesi öğrencilerimiz oldu.Hediye çeki ile ödüllendirildiler.Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında, İlahiyatçı Yazar Ahmet BULUT "Namaz: Dirilişe Çağrı" konulu seminerini öğrencilerimize gerçekleştirdi. İlahiyatçı Yazar Ahmet BULUT'a aktardığı değerli bilgiler için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bolu Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine "Tüketici Hakları ve Tüketicinin Korunması" başlıklı seminer verdi. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.